Code is de taal waardoor computers begrijpen wat ze moeten doen. Je kan code toevoegen aan een e-learning en een microlearning.

Hoe voeg ik code toe?

• Voeg een titel en eventueel een beschrijving toe. Op basis van de titel wordt de interactieve video opgeslagen in het Warehouse.

• Voeg de toe. Lees onder het voorbeeld welke codetalen je kan gebruiken.

De verschillende codetalen die je in Hubper kan gebruiken:

• Javascript

• Php

• Css

• Java

• Html

• Python

• Yaml

• Plain-text

💡 Tip: Leerdoelen en tags
Je kunt leerdoelen en tags toevoegen aan de content. Door het gebruik van leerdoelen meten we per leerdoel de voortgang en activiteit. Als je tags gebruikt, kun je content gemakkelijk terug vinden in Warehouse. Begin te typen en er komen direct suggesties tevoorschijn van leerdoelen en tags die jij al eerder gebruikte.