Code

Lees hoe je code kan toevoegen aan je leeractiviteiten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Code is de taal waardoor computers begrijpen wat ze moeten doen. Je kan code toevoegen aan een e-learning en een microlearning.

Hoe voeg ik code toe?

• Kies voor de leervorm 'Code'.

• Voeg een titel en eventueel een beschrijving toe. Op basis van de titel wordt de code opgeslagen in het Warehouse. Je kunt de titel verbergen voor gebruikers door op het oog-icoontje naast de titel te klikken.

• Voeg de code toe. Lees onder het voorbeeld welke codetalen je kan gebruiken.

Welke codetalen kan ik toevoegen?

De volgende codetalen worden ondersteund in jouw leeromgeving:

• Javascript

• Php

• Css

• Java

• Html

• Python

• Yaml

• Plain-text

💡 Tip: Leerdoelen en tags
Je kunt leerdoelen en tags toevoegen aan leervormen. Leerdoelen zijn handig om bijvoorbeeld examens samen te stellen op basis van leerdoelen. Als je tags gebruikt, kun je content gemakkelijk terug vinden in het Warehouse. Begin te typen en er komen direct suggesties tevoorschijn van leerdoelen en tags die jij al eerder hebt gebruikt.