Hoe werkt het dashboard voor een gebruiker

Lees hier hoe een gebruiker het gebruikersdashboard kan inzetten

Floor Takman avatar
Geschreven door Floor Takman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het dashboard is voor iedere gebruiker de eerste pagina die hij ziet wanneer hij inlogt. Maar wat kan je eigenlijk allemaal op dit dashboard? Je leest het in dit artikel!

Het gebruikersdashboard

Bovenaan de pagina zie je je leerreeks en vooruitgang πŸ† :

• Leerreeks: Hier kan je zien hoeveel weken achter elkaar je al actief bent in de online academy. Ook zie je hier je record van je langste leerreeks!

• Vooruitgang: Bij de ranking kan je zien hoeveel leeractiviteiten je hebt afgerond ten opzichte van andere gebruikers binnen de online academy.

Het dashboard geeft ook een duidelijk overzicht van je voortgangπŸ’‘ :

• Je ziet direct met welke leeractiviteit je het laatst bezig bent geweest.

• Bij 'Je activiteiten' zie je welke leeractiviteiten nog open staan en welke je al hebt afgerond. Ook kan je hier je Bijeenkomsten terugvinden.

Daarnaast moedigen we je aan om jezelf verder te ontwikkelen πŸ’ͺ :

• Er is een zoekfunctie beschikbaar waarmee je direct in de 'Ontdek'-pagina kan zoeken.

• Naast deze zoekfunctie is een wisselende selectie van leeractiviteiten uit Ontdek te zien.

• Let op! Heeft jouw online academy geen 'Ontdek'-pagina? Dan zullen deze mogelijkheden niet zichtbaar zijn.

We geven je ook duidelijkheid in wat je allemaal al bereikt hebt in de online academy. Onderaan het dashboard zie je een selectie van maximaal 5 van je behaalde certificaten.πŸ…