Wat is de Hubper Academy?

Hoe maak je de academy in jullie huisstijl? En hoe maak je goede trainingen? Om nieuwe beheerders te helpen hebben we de Hubper Academy ontwikkeld. Hierin leer je alles wat je moet weten om van jouw academy een succes te maken!

De Hubper Academy is gevuld met video’s, microlearnings en artikelen. Deze kan je raadplegen via Ontdek als losse activiteiten, maar je kunt ook deelnemen aan Learning Playlists.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Content

Informatie over de opbouw van een training, hoe je een goede eerste training maakt en wat je vooral niet moet doen. Daarnaast bevat dit thema ook informatie over het warehouse en wanneer je welke leervorm kiest.

Support

Waar kun je terecht met je vragen? En wat zijn de meest gestelde vragen over platform? Je leert het binnen dit thema.

Organisatie

In dit thema leer je hoe je de organisatie inricht, bijvoorbeeld met afdelingen en functies. Zo krijgt een nieuwe medewerker gelijk de juiste trainingen toegewezen op basis van zijn/haar functie!

Gebruikers

Wat is een academy zonder gebruikers? Je leert hoe je gebruikers toevoegt, op welke manieren dat kan en hoe je snel overzicht krijgt van de voortgang van je gebruikers.

Beheerders

Als beheerder heb je binnen Hubper meer mogelijkheden dan een gebruiker. Je kunt bijvoorbeeld de instellingen wijzigen binnen je academy en nieuwe trainingen maken.

Instellingen

Natuurlijk wil je jouw academy helemaal in huisstijl. Hoe je dat doet leer je in dit thema. Daarnaast krijg je meer informatie over hoe je specifieke mails kunt versturen en andere instellingen aanpast.

Top. Ik wil toegang!

Alle nieuwe klanten krijgen toegang tot de Hubper Academy. Ben je geen nieuwe klant, maar wil je ook toegang? Dat kan! Neem contact op met support@hubper.co of via het chat-icoon rechtsonder om toegang te krijgen tot de Hubper Academy!