Wat zijn Meet-ups?

Lees hier meer over wat meet-ups zijn en wat je ermee kunt.

Hoe werken Meet-ups voor gebruikers en wat kunnen ze verwachten?

Gebruikers kunnen Meet-ups benaderen via de Bibliotheek of wanneer ze hiervoor zijn ingeschreven. Wanneer ze bij de Meet-up zijn kunnen de gebruikers:

• Zich inschrijven voor één sessie (let op, een sessie kan meerdere data bevatten). Dit kunnen ze doen via een lijstweergave of via een kalenderweergave.
    Heeft een beheerder de gebruiker al ingeschreven? Dan kan een gebruiker zelf niet meer kiezen voor een moment of het moment wijzigen.

• Meer informatie vinden over de betreffende Meet-up, bijvoorbeeld wie de trainer is, wat de locatie of url is en of de sessie doorgaat of niet.

• De meet-up toevoegen aan hun persoonlijke agenda (iCal).

• Notificaties ontvangen met betrekking tot de Meet-up. Ze ontvangen een mail bij de volgende gebeurtenissen:

• Wijzigingen van tijden/data binnen een sessie.

• Wanneer ze toegevoegd worden aan of verplaatst worden van sessie 1 naar sessie 2.

• Systeem annuleert een sessie (bij te weinig inschrijvingen)

• Beheerder annuleert een sessie. De beheerder kan een reden opgeven bij annulering en de student ontvangt deze in de mail.

• Beheerder haalt de gebruiker van de sessie af.