We hebben hard gewerkt aan een volledig nieuwe versie van de bibliotheek! En daarnaast introduceren we een nieuwe leervorm om te gebruiken in leeractiviteiten; Codeblocks. Lees er alles over ๐Ÿ‘‡

๐Ÿ†• Nieuwe bibliotheek

Een belangrijk onderdeel van de online academy is het ontdekken van nieuwe content. In onze bibliotheek kon je altijd al terecht voor een overzicht van alle leeractiviteiten en zoeken naar het volgende onderwerp dat je wilde leren, maar nu is er een grote update! We hebben de afgelopen tijd de bibliotheek namelijk helemaal verbouwd naar een nieuwe pagina. Gebruikers navigeren eenvoudig in de menubalk via 'Ontdek' naar de bibliotheek.

Upgrade je bibliotheek

Als jouw organisatie een ruim content aanbod in de bibliotheek heeft, wordt er automatisch een feature geactiveerd waardoor de bibliotheek een extra upgrade krijgt. De bibliotheek verandert dan in een volledig nieuwe pagina waarin gebruikers gemakkelijk nieuwe leeractiviteiten kunnen ontdekken! Dit kan aan de hand van categorieรซn, zoals nieuw toegevoeg, populair binnen je organisatie, thema of per type leeractiviteit (e-learnings, microlearnings, etcetera). Als organisatie kun je nu ook leeractiviteiten aanraden, deze komen dan bovenaan terug op de pagina.

Zoeken

Naast het ontdekken van nieuwe leeractiviteiten, kun je ook nog steeds zoeken naar leeractiviteiten. Ook deze pagina is volledig vernieuwd en beschikt over nieuwe filters om je beter te helpen om te vinden wat je zoekt.

discovery-impression

Deze vernieuwde versie van de Bibliotheek zal in juli live worden gezet! ๏ธ๐ŸŽ‰

๐Ÿ’ป Codeblock

In Hubper maak je gemakkelijk interactieve content door de grote hoeveelheid aan leervormen die je kunt gebruiken in e-learnings & microlearnings. En vanaf nu is er een nieuw contenttype, namelijk Codeblocks! Hiermee kun je programmeercode toevoegen in je online training, bijvoorbeeld als je een e-learning over data analytics wilt maken, Python uit wilt leggen of content over front-end development wilt maken!

codeblock-user-1

Dat was 'm weer. Tot volgende maand! ๐Ÿš€๐Ÿš€