Afgelopen maand werkten we aan een update van opdrachten & thema's. Dit hebben we gedaan:

✍️ Opdrachten

Een van de leeractiviteiten die je in Hubper kunt gebruiken is Opdrachten. Deze heeft een toffe uitbreiding gehad. Dit is er veranderd 👇

• Herkansingen
    Het is nu mogelijk om herkansingen toe te staan bij opdrachten! Zo kan iemand dus voor een tweede poging gaan om zijn of haar opdracht te verbeteren en alsnog in te leveren. Jij bepaalt als beheerder of manager wie er een herkansing krijgt & wie niet.

• Feedback
    Het is nu ook mogelijk om vanuit verschillende personen feedback te geven op de opdracht. Zo kan bijvoorbeeld niet alleen een begeleider, maar ook een inhoudelijk expert feedback geven op de opdracht.

• Uitbreiding bestandsformaten
    Daarnaast zijn ook de typen bestandsformaten voor wat moet worden ingeleverd in de opdracht uitgebreid. Zo kun je nu bijvoorbeeld ook audio opdrachten inleveren. In de toekomst breiden we dit nog verder uit met video.

ipad-assignments

🎨 Thema's

Binnen Hubper kun je eigen thema's aanmaken en beheren. Vanaf nu heeft elk thema ook een eigen icon en kleur. Dit stel je als beheerder in bij Organisatiestructuur -> Thema's. Dit is een voorbereiding op een grote update die er aan zit te komen, namelijk een hele vette update aan de bibliotheek binnen Hubper. In de volgende What's New vertellen we je hier meer over!

themes

De update van opdrachten & thema's rollen we in de komende tijd uit.

Tot volgende maand! 🚀🚀