Wat kan ik met de bibliotheek?

In Hubper heb je de mogelijkheid om gebruikers zelf te laten kiezen uit leeractiviteiten. Gebruikers kunnen dit doen door naar 'Ontdek' te gaan in de menubalk. Om leeractiviteiten te volgen als gebruikers, moeten zij zich hier eerst voor inschrijven of goedkeuring vragen. Je kunt hier eventueel ook content van derden in tonen, bijvoorbeeld via LTI.

Gebruikers kunnen filteren in de bibliotheek op basis van type, taal, thema en zoekopdracht.

Hoe zet ik leeractiviteiten in de bibliotheek?

Om leeractiviteiten in de bibliotheek te zetten, kan je als beheerder aangeven

dat leeractiviteiten daar getoond moeten worden. Je doet dit als volgt:

1. Ga naar 'Cursussen'

2. Zoek de betreffende activiteit op

3. Ga naar 'Instellingen'

4. Zet het schuifje bij 'Zichtbaar in bibliotheek' aan

5. Optioneel: Zet het schuifje bij 'Goedkeuring' aan

Zo krijgt jouw bibliotheek een upgrade

Als je meer dan 50 leeractiviteiten hebt in je bibliotheek, wordt jouw bibliotheek geüpgraded tot een pagina waar gebruikers op ontdekkingstocht kunnen, denk hierbij aan:

1. Uitgelichte trainingen;

2. Carrousel met thema's;

3. Meest gevolgde trainingen binnen de academy;

4. Wisselend gehighlighte thema's.

Heb je 50 leeractiviteiten in de bibliotheek, maar zie je de upgrade nog niet? Laat het ons even weten!