Wil je graag meekijken met een van je gebruikers wanneer er een vraag is of iets onduidelijk is?

Als beheerder kan je gemakkelijk inloggen als een gebruiker. Je neemt de identiteit van de gebruiker binnen Hubper over. Let op: alle acties die je doet wanneer je bent ingelogd als deze gebruiker, worden ook echt uitgevoerd onder naam van deze gebruiker. Wanneer je dus bijvoorbeeld een hoofdstuk van een e-learning afrondt, wordt deze voortgang ook daadwerkelijk opgeslagen in het account van de gebruiker. We houden wel bij in de UserLogs wanneer een beheerder als gebruiker is ingelogd geweest.

Log in als de gebruiker door op het sleuteltje achter de naam te klikken. Je wordt nu direct ingelogd. Handig!