Afdelingen

Wat kan ik met afdelingen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voeg een afdeling, of meerdere afdelingen, toe aan je organisatiestructuur.

Afdelingen toevoegen

Om een afdeling toe te voegen ga je naar je 'Organisatiestructuur' en vervolgens naar het tabblad 'Afdelingen'. Klik op de '+' om een afdeling toe te voegen.

Wat kan ik met Afdelingen?

• Koppel afdelingen aan een bedrijf, zodat je weet welke afdeling bij welk bedrijf hoort. Je ziet afdelingen terug in je organisatiestructuur.

• Afdelingen zie je terug in rapportages, wat helpt met analyseren.

• Afdelingen helpen je de managementstructuur in te richten.

• ā€‹Je kan ook leeractiviteiten koppelen aan een afdeling. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat alle gebruikers van die afdeling automatisch worden ingeschreven voor deze specifieke leeractiviteit(en). Daarnaast kun je kwalificaties toevoegen aan een afdeling om ervoor te zorgen dat gebruikers van die afdeling de juiste certificeringen kunnen behalen.