Bedrijven

Wat kan ik met bedrijven?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voeg een bedrijf, of meerdere bedrijven, toe aan je organisatiestructuur.

Bedrijf toevoegen

Om een bedrijf toe te voegen ga je naar je 'Organisatiestructuur' en vervolgens naar het tabblad 'Bedrijven'. Klik op de '+' om een bedrijf toe te voegen.

Wat kan ik met Bedrijven?

• Koppel afdelingen aan een bedrijf, zodat je weet welke afdeling bij welk bedrijf hoort.

• Bedrijven zie je terug in rapportages, wat helpt met analyseren.

• Bedrijven helpen je de managementstructuur in te richten.

• ā€‹Je kan ook leeractiviteiten koppelen aan een bedrijf. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat alle gebruikers van dat bedrijf automatisch worden ingeschreven voor deze specifieke leeractiviteit(en). Daarnaast kun je kwalificaties toevoegen aan een bedrijf om ervoor te zorgen dat gebruikers van dat bedrijf de juiste certificeringen kunnen behalen.