Editor

De editor is zo gemaakt dat wat je ziet in de meeste gevallen ook is wat een gebruiker zal zien. Uiteraard is het wel goed om te testen hoe de hele module loopt als een gebruiker deze gaat doen.

Testen

Om jouw activiteiten te testen, zal je als gebruiker moeten inloggen. Je kunt jezelf als gebruiker aanmaken of creƫer een gebruiker voor testdoeleinden. Schrijf je in voor de modules die je wilt gaan testen.

Om vervolgens te testen, moet je inloggen als deze gebruiker. Je kunt twee dingen doen:

• Bij het aanmaken van je gebruikersaccount een uitnodiging versturen. In de uitnodiging kan je je wachtwoord maken (er zit 30 minuten vertraging in de mail, zodat eventueel meer mailtjes, in een mail kunnen worden samengevat. Dit voorkomt een stroom aan mailtjes bij de gebruiker).

• Je kan als admin ook inloggen als de gebruiker. In het gebruikersoverzicht kan je op het sleuteltje klikken; je logt dan in als deze gebruiker.
    Let op! Mocht je dit doen bij een echte gebruiker en je gaat bijvoorbeeld vragen beantwoorden, dan doe je dit ook echt voor die gebruiker.