De algemene instellingen van jouw omgeving kan je aanpassen bij 'instellingen'? Je kunt hier basisinstellingen doen, het design aanpassen van de omgeving, de mailnotificaties wijzigen en jouw eigen gebruiksvoorwaarden toevoegen. Hieronder per tab uitleg wat je kunt instellen.

Zie je niet alle opties staan of zie je meer opties? Dit betekent dat je minder of meer rechten hebt dan in dit artikel wordt beschreven. Hieronder staat wat een reguliere beheerder kan zien.

Basisinstellingen

Zoals de titel doet vermoeden kan je hier een aantal basisinstellingen doen:

• Basisinstellingen: Vul hier je bedrijfsnaam, algemeen email en algemeen telefoonnummer in. Dit is enkel bestemd voor beheerders die deze instellingen ook kunnen zien en voor Hubper om contactgegevens van jullie in het platform te hebben.

• Taalinstellingen: Als je wilt, kunnen we Je hebt de keuze uit Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Pools, Hongaars en Slowaaks. Let op: Deze talen hebben alleen weerslag op de user interface; de content zal zelf vertaald moeten worden.

Mis je een taal? Laat het ons weten dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden hiervoor.

• Gebruikersdashboard: Kies ervoor om een banner te tonen op het dashboard van de gebruikers, waarin je de app promoot. Optioneel kan je urls toevoegen.

• Goedkeuring: Indien de bibliotheekfeature aan staat in je omgeving, kan je bepalen welk type rol goedkeuring moet geven op aanvragen van cursussen door gebruikers.

Design

Je kunt hier jouw huisstijl toepassen op jouw omgeving. Dit kan met de volgende onderdelen:

• Look & Feel: Je kunt hier de primaire en secundaire basiskleuren toepassen van jouw huisstijl. De primaire kleuren zie je het vaakst terug, bijvoorbeeld in de hoofdnavigatie en belangrijkste knoppen.

• Afbeeldingen: Je kunt bepaalde afbeeldingen vervangen in jouw omgeving. Tip: Bekijk hier de handleiding met door ons aangeraden afmetingen.

Logo; dit is het logo bovenaan de omgeving, in de header.

App logo; voeg hier het logo toe die getoond wordt in de app, nadat een gebruiker heeft ingelogd.

Favicon; voeg hier jouw eigen favicon toe, die getoond wordt in de browsertab (werkt niet in Safari en Internet Explorer)

Achtergrondplaat inlogmodule; wijzig hier de afbeelding die je op het inlogscherm van de gebruiker ziet.

• Upload certificaat template; Upload hier een afbeelding die als achtergrond gebruikt wordt in de certificaten. In het midden van het certificaat zetten wij standaard een wit blok, met daarin de gegevens van de cursist en de gegevens van de opleiding.

Mail

Je kunt bij het tabblad Mail de wijzigingen doen in de automatische notificaties die we sturen vanuit Hubper. Je hebt hier twee mogelijkheden:

• Mailinstellingen: Geef hier aan of gebruikers mails moeten ontvangen. Standaard staat dit aan. Je kan ook de afzendernaam wijzigen. Het is niet mogelijk om het afzenderadres aan te passen; dit zou ervoor zorgen dat mails vrijwel zeker in de spam of firewall terecht komt.

• Standaardmails: je kunt een viertal notificaties aanpassen; Uitnodiging gebruikers, uitnodiging beheerders, afmeldingsmail en de learning update. Heb je meerdere talen actief in je omgeving? Zorg dan dat je per taal de mail aanpast. Bekijk in dit artikel

Voorwaarden

Op deze tab pas je de voorwaarden aan die de gebruikers moeten accepteren bij eerste inlog. Lees er meer over in dit artikel.