Leeractiviteiten

Lees hoe je leeractiviteiten kan toevoegen aan jouw online academy

Floor Takman avatar
Geschreven door Floor Takman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn leeractiviteiten?

In jouw online academy kun je je gebruikers op verschillende manieren laten leren. Je kunt bijvoorbeeld korte modules aanbieden, uitgebreide leerpaden maken, bijeenkomsten organiseren en kennis toetsen. De verschillende cursussen die je kunt maken, noemen we leeractiviteiten. De inhoud van leeractiviteiten wordt opgebouwd uit leervormen.

Hoe voeg ik een nieuwe leeractiviteit toe?

• Ga via de menubalk naar 'Cursussen'.

• Klik op 'Toevoegen'.

• Kies voor het type leeractiviteit dat je wil toevoegen. Lees onderaan dit artikel uit welke leeractiviteiten je kan kiezen.

• Voeg de algemene informatie toe. Vul de titel, studietijd, thema('s) en eventueel een beschrijving in. Klik daarna op 'Maak nieuwe leeractiviteit aan'.

• Titel. Geef de leeractiviteit een titel, zodat je deze gemakkelijk terug kunt vinden in de bibliotheek.

• Skills. Voeg hier maximaal vijf skills toe die je ontwikkelt met deze leeractiviteit. Dit is optioneel.

Welke leeractiviteiten kan ik toevoegen?