Twee vette updates deze maand! We hebben de inlogervaring voor gebruikers & beheerders verbeterd en we hebben een grote update doorgevoerd aan onze e-learnings. Lees er alles overπŸ‘‡

πŸ”‘ Een nieuwe voordeur!

Afgelopen maand hebben we een update doorgevoerd aan de inlogervaring voor gebruikers & beheerders. Zo is er nu meer ruimte voor de huisstijl van de klant & daarnaast hebben we een aantal UX verbeteringen doorgevoerd. Dit is er concreet nieuw:

• Inloggen via de sidebar
    Het centrale witte blok middenin de inlog pagina is vervangen door een sidebar aan de rechter kant van de pagina. Zo heb je meer ruimte voor het beeldmateriaal van jouw academy.

• Inloggen voor gebruikers & beheerders
    Vanaf nu switch je gemakkelijk tussen de inlogpagina voor gebruikers & admins, via de knop onderaan de inlogpagina.

• Inloggen via Google & Microsoft
    Organisaties kunnen binnen Hubper ook inloggen met hun Microsoft of Google account. Deze knoppen zijn u aangepast om beter aan te sluiten bij de standaarden op het internet.

πŸ’₯ Nieuw e-learning design

Binnen Hubper vinden we het belangrijk dat je op allerlei manieren kunt leren. Daarom ondersteunen we bijvoorbeeld micro-learnings, podcasts, meetups & e-learnings. De laatste categorie is een belangrijke leervorm die door veel van onze klanten wordt gebruikt. Je maakt namelijk binnen Hubper gemakkelijk zelf vette e-learnings.

Afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om de e-learnings nog toffer te maken! Zo hebben we de UX verbeterd en de e-learnings visueel verbeterd. Je hebt nu als admin meer ruimte voor visuele elementen en het toevoegen van een introductietekst. Tot slot heb je als gebruiker een nieuwe metrolijn die de index van de cursus weergeeft & wordt je beter meegenomen in de leerreis van een e-learning!

Tot volgende maand! πŸš€πŸš€