Een onderdeel dat gemaakt wordt in Learn kan onzichtbaar gemaakt worden. Zo maak je het onderdeel inactief en is het niet meer te zien voor gebruikers. Dit kan handig zijn als je bepaalde delen wil archiveren en later wilt gebruiken.

Bij elk onderdeel is een oogje te zien. Als je hier op klikt wordt het onderdeel inactief. Je ziet dan ook dat er een streep door het oogje komt en dat die wat lichter wordt.