Hoe maak ik gedeeltes van een e-learning onzichtbaar?

Archiveer onderdelen van een e-learning en maak deze onzichtbaar voor gebruikers

Floor Takman avatar
Geschreven door Floor Takman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een e-learning is opgebouwd uit verschillende onderdelen en paragrafen. Zo'n onderdeel of paragraaf in een e-learning kan onzichtbaar gemaakt worden. Zo maak je dit deel inactief en is het niet meer te zien voor gebruikers. Dit kan handig zijn als je bepaalde delen wil archiveren en later wilt gebruiken.

Hoe maak ik een onderdeel of paragraaf onzichtbaar?

Via 'Cursussen' kun je de e-learning opzoeken en via de knop rechtsboven de e-learning bewerken. Bij elk onderdeel is een oogje te zien. Als je hier op klikt wordt het onderdeel inactief. Je ziet dan ook dat er een streep door het oogje komt en dat het oogje wat lichter wordt. Als je een onderdeel opent, zie je de verschillende paragrafen en toetsonderdelen die in dit onderdeel zitten. Ook hier zie je een oogje om de paragraaf of het toetsonderdeel mee te kunnen verbergen.