Vorige maand lanceerden we onze nieuwe auteursomgeving & afgelopen maand hebben we ook de 'Instellingen' pagina volledig vernieuwd. Zo kun je nu nog gemakkelijker jouw academy beheren. Daarnaast ondersteunen we nu ook Azure AD SCIM. We vertellen je er alles over 👇

🆕 Menuonderdeel 'Instellingen' is vernieuwd

Op de 'Instellingen' pagina van Hubper kun je alle instellingen van jouw academy beheren. Om dit makkelijker te maken, hebben we deze pagina vernieuwd!

Dit zijn de belangrijkste aanpassingen:

• 🎨 Verbeterde UX en mooiere 'look & feel'
    We hebben het gehele design en de UX van de pagina aangepast. Hiermee is de interface nu gelijk aan de nieuwe Hubper stijl. Het zorgt voor een overzichtelijke pagina waar je snel en makkelijk de instellingen kunt beheren.

• ➡️ 'Learning Apps' wordt 'Integraties'
    Het eerdere menuonderdeel 'Learning Apps' is vanaf nu ondergebracht bij menuonderdeel 'Instellingen' en heet vanaf nu Integraties. Hier heb je een overzicht van alle aangesloten platformen en kun je nieuwe integraties aanzetten. We zullen in de toekomst steeds meer integraties gaan toevoegen, zodat je gemakkelijk zelf je online leerecosysteem kunt opbouwen.

• 💁🏼 Je eigen helpdesk widget
    Als beheerder krijg je in Hubper altijd rechtsonderin toegang tot onze helpdesk. Hier kun je vragen stellen en zoeken in onze kennisbank. Het is nu ook mogelijk om je eigen helpdesk widget te integreren. Zo kun je jouw eigen widget zichtbaar maken voor jouw users, zodat ze direct content kunnen zoeken met jouw helpdesk.

➕ Azure Active Directory SCIM

Je kunt al langere tijd jouw Hubper omgeving koppelen met je Azure Active Directory. Zo kunnen gebruikers met hun Microsoft account via Single Sign On inloggen in Hubper. Wel zo gemakkelijk, want dan hoeven ze geen extra wachtwoorden te onthouden. Vanaf nu ondersteunen we ook SCIM.

Met dit protocol is niet alleen Single Sign On mogelijk, maar kan ook de provisioning tussen Azure AD en Hubper plaatsvinden. Dat wil zeggen dat ook nieuwe gebruikers binnen de organisatie automatisch kunnen worden aangemeld en afgemeld bij Hubper. Dan hoef je deze dus niet meer handmatig toe te voegen of te verwijderen. Zo ben je volledig ontzorgt en weet je zeker dat de juiste medewerkers toegang hebben tot de academy! Wil je Azure AD SCIM ook aanzetten voor jouw Academy? Neem dan contact op met support@hubper.co

Tot volgende maand! 🚀🚀