Goedkeuringen vind je in Mijn Team. Er komen hier verschillende (automatische) aanvragen binnen van gebruikers die een manager of beheerder kan beoordelen.

Verschillende soorten aanvragen

• Aanvragen uit de bibliotheek
    Voor sommige leeractiviteiten in de bibliotheek moeten gebruikers goedkeuring vragen voordat ze er mee aan de slag mogen gaan. Deze aanvraag voor goedkeuring komt op deze pagina binnen.

• Beoordelen van inleveropdrachten
    Wanneer een gebruiker een inleveropdracht heeft ingeleverd komt deze bij de goedkeuringen te staan. Helemaal rechts in de rij staat een oogje. Wanneer je hier op klikt kan je de opdracht downloaden, feedback geven, een cijfer geven en af- of goedkeuren. Wanneer je de opdracht hebt afgekeurd, kan je er voor kiezen de gebruiker een herkansing te geven.

• Beoordelen van een kwalificatie inventarisatie
    Wanneer een gebruiker een kwalificatie inventarisatie heeft doorlopen kan de manager of beheerder deze bekijken en beoordelen. Bij goedkeuring worden de kwalificaties toegekend aan het profiel van de gebruiker en kan hij aan de slag met de leeractiviteiten.

• Beoordelen van certificaten
    Wanneer een gebruiker voor bijvoorbeeld een extern examen of een kwalificatie een certificaat upload kan de beheerder of manager deze hier bekijken en beoordelen.