In de menubalk vind je het onderwerp 'Goedkeuring'. Hier komen meerdere onderwerpen binnen waar je als beheerder zijnde goedkeuring voor moet geven. Bijvoorbeeld alle aanvragen voor het inschrijven op een leeractiviteit, maar ook inleveropdrachten die moeten worden nagekeken of kwalificaties die je moet beoordelen.

Wat kan ik allemaal doen bij 'Goedkeuringen'?

1. Aanvragen uit de bibliotheek beheren
    Voor sommige leeractiviteiten in de bibliotheek moeten gebruikers goedkeuring vragen voordat ze er mee aan de slag mogen gaan. Deze aanvraag voor goedkeuring komt op deze pagina binnen. Rechts naast de aanvraag staat een kruisje en een vinkje. Hiermee kan je de aanvraag van een gebruiker af- of goedkeuren.

2. Een inleveropdracht beoordelen
    Wanneer een gebruiker een inleveropdracht heeft ingeleverd komt deze bij de goedkeuringen te staan. Helemaal rechts in de rij staat een oogje. Wanneer je hier op klikt kan je de opdracht downloaden, feedback geven, een cijfer geven en af- of goedkeuren. Wanneer je de opdracht hebt afgekeurd, kan je er voor kiezen de gebruiker een herkansing te geven.

3. Een kwalificatie beoordelen
    Bij een kwalificatie staat aan de rechterkant een oogje. Hier kan je op klikken om de aangeleverde kwalificatie te bekijken. Ook kan je de kwalificatie af- of goedkeuren en hier toelichting bij geven.