We versturen op verschillende momenten automatische mails naar gebruikers, bijvoorbeeld een uitnodiging voor gebruikers en beheerders of als er een nieuwe activiteit is toegekend aan een gebruiker. Deze mails staan al standaard in je online academy voor je klaar, maar je bent ook vrij om zelf stukken van de content aan te passen.

Hoe je deze mails aanpast

Klik links in de menubalk op 'Instelingen' en vervolgens op het tabblad 'Mail'. Aan de rechterkant zie je alle mails die worden verstuurd, zowel naar gebruikers als beheerders. Als je op het pennetje klikt, kun je zelf de mail aanpassen.

Verschillende talen

Je kunt ook meerdere talen toevoegen. De taal die je hebt toegewezen aan de gebruiker zal ook de taal zijn waarin de mails worden verstuurd. Een deel van de mail genereren wij zelf, de rest mag worden aangepast. Het deel dat wij zelf genereren verandert automatisch mee met de taal die is toegewezen aan de gebruiker.