Starten met Rakoo
Opzetten van de omgeving
Uitnodigingsmail voor beheerders & gebruikers aanpassen

Leer hoe je de automatische mails vanuit de online academy aanpast naar jullie wensen

Floor Takman avatar
Geschreven door Floor Takman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We versturen op verschillende momenten automatische mails naar gebruikers, bijvoorbeeld een uitnodiging voor gebruikers en beheerders of als een gebruiker is ingeschreven voor een nieuwe leeractiviteit. Deze mails staan al standaard in voor je klaar in de online academy, maar je bent ook vrij om zelf stukken van de inhoud aan te passen.

Hoe pas ik de standaardmails aan?

Klik links in de menubalk op 'Instelingen' en vervolgens op het tabblad 'Mail'. Aan de rechterkant zie je alle mails die worden verstuurd, zowel naar gebruikers als beheerders. Als je op het pennetje klikt, kun je zelf de mail aanpassen.

Standaardmails in verschillende talen

Je kunt ook meerdere talen toevoegen. De taal die je hebt toegewezen aan de gebruiker zal ook de taal zijn waarin de mails worden verstuurd. Een deel van de mail genereren wij zelf, de rest mag worden aangepast. Het deel dat wij zelf genereren verandert automatisch mee met de taal die is toegewezen aan de gebruiker.