Wanneer een gebruiker of admin voor het eerst in de online academy inlogt, moeten de voorwaarden worden geaccepteerd. Deze pop-up na de eerste keer inloggen bestaat standaard uit twee slides. In de eerste staat de welkomsttekst en de tweede slide bevat de voorwaarden. Hierin staat een vinkje dat moet worden aangeklikt door gebruikers of beheerders, om de voorwaarden te accepteren.

Hoe kan ik de voorwaarden beheren?

Je kunt de gebruikersvoorwaarden beheren onder 'Instellingen' links in de menubalk. Klik vervolgens op het tabblad 'Voorwaarden'. Je kan hier de voorwaarden in verschillende talenJe ziet hier de standaard voorwaarden staan, maar deze kun je hier ook gemakkelijk aanpassen door op het pennetje te klikken. Je kunt de gebruikersvoorwaarden hier ook aanbieden in de talen die voor jouw omgeving van toepassing zijn.

Wat kan ik aanpassen bij de voorwaarden?

De eerste pagina van de voorwaarden zijn helemaal naar wens in te richten. Hierin kan bijvoorbeeld kort benoemd worden hoe de online academy werkt. Op de tweede pagina staan de officiƫle gebruikersvoorwaarden. De basis hiervan moet gelijk blijven. Wel mogen hier onderwerpen aan toegevoegd worden.

Let op!

Niet iedere beheerder heeft de rechten om gebruikersvoorwaarden te wijzigen. Let hier dus op bij het aanmaken van de rollen binnen de online academy.