We versturen op verschillende momenten automatische mails naar gebruikers, bijvoorbeeld een uitnodiging voor gebruikers en beheerders of als er een nieuwe activiteit is toegekend aan een gebruiker. Deze mails staan al standaard in je online academy voor je klaar, maar je bent ook vrij om zelf delen van de content aan te passen.

Zo pas je de mails aan

Klik links in de menubalk op 'Instelingen' en vervolgens op het tabblad 'Mail'. Aan de rechterkant zie je alle mails die worden verstuurd, zowel naar gebruikers als beheerders. Als je op het pennetje klikt, kun je zelf de mail aanpassen.

Verschillende talen

Je kunt ook meerdere talen toevoegen. De taal die je hebt toegewezen aan de gebruiker is ook de taal waarin je de mails verstuurt. Een deel van de mail genereren wij zelf, de rest kun je aanpassen. Het deel dat wij zelf genereren verandert automatisch mee met de taal die is toegewezen aan de gebruiker.

Welke mails kan ik aanpassen?

In Hubper kan je de volgende e-mails aanpassen:

• Uitnodiging gebruikers

• Beheerders uitnodiging

• Afmeldingsmail

• Learning update (melding bij inschrijving nieuwe activiteiten)

Per e-mail kan je de tekst aanpassen. Er is onderscheid gemaakt in verschillende onderdelen binnen de e-mail en zijn er velden ingebracht die automatisch worden ingevuld, bijvoorbeeld de naam van de gebruiker.

Let op!
In de Learning Update e-mail zit een vertraging van ±30 minuten. Deze vertraging zorgt er voor dat meerdere Learning Updates in één mail gevat kunnen worden. Zo voorkom je een volle inbox bij gebruikers.