Wanneer een gebruiker of admin voor het eerst in de online academy inlogt, moeten de voorwaarden worden geaccepteerd. Deze pop-up na de eerste keer inloggen bestaat standaard uit twee slides. In de eerste staat de welkomsttekst en de tweede slide bevat de voorwaarden. Hierin staat een vinkje dat moet worden aangeklikt door gebruikers of beheerders om de voorwaarden te accepteren.

De gebruikersvoorwaarden beheren

Je kunt de gebruikersvoorwaarden beheren onder 'Instellingen' links in de menubalk. Klik vervolgens op het tabblad 'Voorwaarden'. Je ziet hier de standaard voorwaarden staan, maar deze kun je hier ook gemakkelijk aanpassen door op het pennetje te klikken. Je kunt de gebruikersvoorwaarden hier ook aanbieden in de talen die voor jouw omgeving van toepassing zijn.

Let op!

Niet iedere beheerder heeft de rechten om gebruikersvoorwaarden te wijzigen. Let hier dus op bij het aanmaken van de rollen binnen de online academy.