Op de 'Facturatie'-pagina krijg je inzicht in de maandelijkse licenties binnen jouw online academy. Je komt als je hierop klikt automatisch in de tab 'Maandelijks'. Hier zie je hoeveel nieuwe gebruikers er iedere maand zijn bijgekomen en hoeveel gebruikers er zijn verlengd.

Exporteren

Daarnaast zie je onder de tab 'Alle gebruikers' een overzicht van alle actieve gebruikers binnen de omgeving. Je kunt hier ook een export van maken. Dit doe je rechtsboven.

Export per maand

Wil je een export maken op basis van een specifieke maand? Dat kan onder de tab 'Totaal export'.

Beheren van meerdere academies

Als je meerdere online academies beheert, is het ook mogelijk om bij 'Totaal export' een export te maken van alle nieuwe en verlengde gebruikers per maand binnen deze verschillende omgevingen.

Stel je eigen export samen

Tot slot kun je onder de tab 'Administratie' aangeven wat je graag in de export wilt zien. Zo kun je het bestand dat je downloadt zo optimaal mogelijk voor jezelf maken.