Facturaties beheren

Inzicht in jouw maandelijkse licenties

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de pagina 'Facturatie' krijg je inzicht in de maandelijkse licenties binnen jouw online academy. Je kunt hier verschillende overzichten raadplegen en deze ook exporteren.

Welke overzichten zijn er?

Maandelijks

Hier zie je hoeveel nieuwe gebruikers er iedere maand zijn bijgekomen en hoeveel gebruikers er zijn verlengd. Via het maand filter bovenaan kun je instellen van welke maand je het overzicht wil zien. Daarnaast kun je van zowel de nieuwe gebruikers als van de verlangde gebruikers een export maken.

Alle gebruikers

Hier zie je een overzicht van alle gebruikers uit je online academy. Boven de kolommen van de tabel kun je filter instellen. Ook kun je een export maken van deze tabel. Je kunt er hierbij voor kiezen om de hele tabel te exporteren, of alleen de gefilterde weergave.

Totaal export

Hier kun je een export maken van de nieuwe en verlengde gebruikers van een specifieke maand.

Beheren van meerdere academies

Als je meerdere online academies beheert, is het ook mogelijk om bij 'Totaal export' een export te maken van alle nieuwe en verlengde gebruikers per maand binnen deze verschillende omgevingen.

Administratie

Hier kun je een eigen export samenstellen. Zo kun je het bestand dat je downloadt zo optimaal mogelijk voor jezelf maken.