Door de huisstijl van je eigen organisatie door te voeren in je academy kan je je gebruikers het idee geven dat ze in hun eigen academy aan het leren en ontwikkelen zijn.

Hoe pas je de huisstijl van je academy aan?

Het aanpassen van de huisstijl in je eigen academy werkt heel gemakkelijk. Druk links in de menubalk op 'Instellingen' en kies vervolgens voor het tabblad 'Design'.

Wat kan je allemaal wijzigen aan het design?

Links kun je de Look & Feel aanpassen, dit zijn de kleuren die terug komen in de academy (zowel de web als de app versie). De kleuren komen bijvoorbeeld terug op sommige plaatsen in de tekst en in de knoppen.

Aan de rechterkant kan je afbeeldingen toevoegen. Het gaat hier om twee logo's: Een voor op de webversie en een voor in de app. Vervolgens het Favicon, dat is het icoontje dat je terugziet in je tabblad. En ten slotte de achtergrondplaat voor de inlogmodule, dit is de afbeelding die de gebruikers zien op de pagina die ze gebruiken om in te loggen.

Let op!
Om de huisstijl te kunnen aanpassen heb je wel de juiste rechten nodig, namelijk 'Basisinstellingen' en 'Design beheren'.