Azure AD is de identiteits- en toegangsbeheerservice in de cloud van Microsoft. Hiermee kunnen gebruikers zich aanmelden en toegang krijgen tot resources in externe resources. Het is te gebruiken als identity provider en SSO (Single Sign On).

Hoe koppel ik Azure AD aan Hubper?
De integratie kun je bij ons aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat deze koppeling wordt gerealiseerd. Stuur hiervoor een mail naar hello@hubper.co of stuur ons een berichtje via de chat op support.hubper.co.