Microsoft Entra ID

Koppel Microsoft Entra ID aan jouw online academy

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Microsoft Entra ID (voorheen Azure Active Directory) is de identiteits- en toegangsbeheerservice in de cloud van Microsoft. Hiermee kunnen gebruikers zich aanmelden en toegang krijgen tot resources in externe resources. Het is te gebruiken als identity provider om gebruikers toe te voegen in het platform en SSO (Single sign-on) om gebruikers met hun Microsoft account te laten inloggen.

Hoe koppel ik Microsoft Entra ID aan Rakoo?
Voor het toevoegen en updaten van gebruikers (provisioning) ondersteunen wij een integratie via het SCIM-protocol. Hier kun je er meer over lezen.
ā€‹

Voor Single sign-on via Microsoft, kun je dit artikel raadplegen.
ā€‹
ā€‹