Werkt jouw organisatie met SAP SuccessFactors als HR-systeem? Dan kun je jouw medewerkers heel eenvoudig toevoegen in Hubper dankzij onze integratie met deze software. Dat scheelt weer tijd in het handmatig toevoegen van jouw gebruikers.

Hoe koppel ik SAP SuccessFactors aan Hubper?
De integratie kun je bij ons aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat jouw leeromgeving wordt gekoppeld aan je HR-systeem. Stuur hiervoor een mail naar hello@hubper.co of stuur ons een berichtje via de de chat op support.hubper.co.