SAP SuccessFactors

Koppel SAP SuccesFactors aan jouw online academy

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Werkt jouw organisatie met SAP SuccessFactors als HR-systeem? Dan kun je jouw medewerkers heel eenvoudig toevoegen in Rakoo dankzij onze integratie met deze software. Dat scheelt weer tijd in het handmatig toevoegen van jouw gebruikers.

Hoe koppel ik SAP SuccessFactors aan Rakoo?
De integratie kun je bij ons aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat jouw leeromgeving wordt gekoppeld aan je HR-systeem. Neem hiervoor contact op met jouw Customer Success Manager of met Support. Support is via mail te bereiken op support@rakoo.com of stuur ons een berichtje via de de chat op support.rakoo.com.