Wat kan je in het downloadcentrum?

In het downloadcentrum vind je alles wat geïmporteerd of geëxporteerd wordt in het platform. Importeer je gebruikers in bulk of exporteer je juist een overzicht van alle gebruikers in bepaalde E-learning? Dan vind je deze import en export terug in het downloadcentrum.

Hoe werkt het downloadcentrum?

Het downloadcentrum vind je links in de menubalk. In de kolommen vind je informatie over de betreffende downloads. Je ziet hier of het om een import of export bestand gaat, wat voor soort bestand het is, wanneer de aanvraag gedaan is, tot wanneer de aanvraag beschikbaar is en wat de status is.

Zodra de import of export verwerkt is verschijnt er een extra knop waarmee je het bestand kan downloaden. Deze knop blijft een hele dag beschikbaar.