Afrondingseisen

Wat moet er behaald zijn om een leeractiviteit af te ronden?

Floor Takman avatar
Geschreven door Floor Takman
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan een e-learning of examen kun je afrondingseisen toevoegen. Dit houdt in dat je aangeeft wat er binnen een leeractiviteit behaald moet zijn om de leeractiviteit af te kunnen ronden. Handig om hier gebruik van te maken zodat de gebruikers je e-learning ook echt helemaal doorlopen.

Waar kan ik deze afrondingseisen toevoegen?

Ga naar de desbetreffende e-learning of het examen. Als je deze bewerkt kun je rechtsboven klikken op een tandwiel. Klik vervolgens op het tabblad 'Afronding'. Nu kun je de afrondingseisen toevoegen. Geef hierin aan wat de gebruiker moet doen om de leeractiviteit af te ronden. Dit kan bijvoorbeeld het behalen van een eindtoets zijn. Standaard is de afronding ingesteld op 100% voortgang. Je kunt hier ook deze instelling aanpassen en aanvullen tot maximaal 4 afrondingseisen.