Aan een e-learning of examen kun je afrondingseisen toevoegen. Dit houdt in dat je aangeeft wat binnen een leeractiviteit behaald moet zijn om de leeractiviteit af te ronden. Handig om ervoor te zorgen dat jouw cursisten je e-learning ook echt helemaal doorlopen.

Hoe werkt het?

Ga naar de desbetreffende e-learning of het examen. Als je deze bewerkt kun je rechtsboven klikken op een tandwiel. Klik vervolgens op het tabblad: afronding. Nu kun je de afrondingseisen toevoegen. Geef hierin aan wat de gebruiker moet doen om de leeractiviteit af te ronden. Dit kan bijvoorbeeld het behalen van een eindtoets zijn. Standaard is de afronding ingesteld op 100% voortgang. Je kunt hier ook deze instelling aanpassen en aanvullen tot maximaal 4 afrondingsregels.