Mijn Team

Krijg realtime inzicht in het leren binnen jouw organisatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is Mijn Team en wat kan ik ermee?

Als organisatie en manager wil je graag inzicht krijgen in de voortgang en ontwikkeling van je gebruikers. Bij Mijn Team heb je altijd direct inzicht in de huidige stand van zaken. Hoe ver is iedereen met een e-learning? Leren mijn gebruikers vooral op de app of op het web? Wie voldoet er nog niet aan de kwalificaties? We geven je realtime inzicht in al deze gegevens.

In Mijn Team wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende pagina's met Learning Analytics. Lees hieronder wat je op al deze verschillende pagina's kunt zien.

Overzicht

Als je links in de menubalk op Mijn Team klikt, zie je allereerst het algemene overzicht. We helpen je als manager aandacht te hebben voor de juiste dingen. Dit doen we door middel van een slimme takenlijst. Hierin kan je bijvoorbeeld zien of één van je gebruikers een opdracht heeft ingeleverd die nagekeken dient te worden.

Verder zie je in het algemene overzicht de ontwikkeling van jouw team, hoeveel gebruikers er wel/niet/bijna niet meer gekwalificeerd zijn en hoeveel activiteit er de afgelopen weken of maanden is geweest in je online academy.

Teamleden

We geven je inzicht over je hele team, maar ook over individuen. Zo kun je in het overzicht zien hoe één gebruiker er voor staat en voor welke activiteiten, playlists en kwalificaties deze gebruiker ingeschreven is.

Leeractiviteiten

Bij Leeractiviteiten zie je een overzicht van alle actieve leeractiviteiten in je online academy. Je kan hier zien hoeveel gebruikers er op ingeschreven zijn en wat de totale voortgang van al deze gebruikers is. Wanneer je een leeractiviteit aanklikt kan je zien welke gebruikers er voor ingeschreven zijn en hoe ver ze precies zijn.

Learning Playlists

Hier vind je een totaaloverzicht van alle Learning Playlists in je online academy. Je kan hier zien hoeveel gebruikers er op ingeschreven zijn en wat de totale voortgang van al deze gebruikers is. Wanneer je een Learning Playlist aanklikt kan je zien welke gebruikers er voor ingeschreven zijn en hoe ver ze precies zijn.

Kwalificaties

Bij deze tab vind je de kwalificaties binnen jouw online academy. Je kan hier zien hoeveel gebruikers er bezig zijn met hun kwalificaties en welke gebruikers wel en niet gekwalificeerd zijn.

Goedkeuringen

Hier kun je zien of er nog goedkeuringen zijn die open staan voor je gebruikers. Je beoordeelt hier bijvoorbeeld aanvragen uit de Bibliotheek of ingeleverde opdrachten. Meer over goedkeuringen kun je lezen in dit artikel.

💡Tip: in de verschillende overzichten in Mijn Team kun je op de titel van een kolom klikken, om te zoeken in de betreffende kolom.