Als organisatie en manager wil je informatie over hoe je organisatie er op leergebied voor staat. Met het Mijn Team Dashboard heb je altijd direct inzicht in de huidige stand van zaken. Hoe ver is iedereen? Hoe leren mijn gebruikers? Wie voldoet er nog niet aan de kwalificaties? We geven je realtime inzicht.

Overzicht

Als je links in de menubalk op Mijn Team klikt, zie je allereerst een overzicht. We helpen je als manager aandacht te hebben op de juiste dingen. Dit doen we door middel van een slimme takenlijst. Hierin vertellen we je bijvoorbeeld dat Jim zijn deadline niet heeft gehaald, dat Marieke nog geen examen heeft ingepland of dat Michael achterloopt op schema en je er goed aan doet om hem even een hart onder de riem te steken.

Verder zie je de algemene voortgang van jouw gebruikers en hoeveel bezoeken en activiteiten er die week waren.

Inzicht per individu

We geven je inzicht over je hele team, maar juist ook per individu. Zo kun je in de overzichten zien hoe je team er voor staat, welke activiteiten, playlists en kwalificaties je team heeft, maar je kunt juist ook door klikken naar de details per gebruiker. Zo zie je per persoon wat de aandachtsgebieden zijn, waar iemand mee bezig is en waar mogelijk een gap aan het ontstaan is. We geven je hier inzicht tot op het kleinste niveau in de leeractiviteiten, zodat jij als manager kan helpen waar het nodig is.

Naast het overzicht zijn er verschillende andere tabbladen waar je op kunt klikken. Dit zijn:

Teamleden

Hier zie je een lijst met alle gebruikers en de voortgang per gebruiker.

Analytics

Onder Analytics vind je een overzicht van alle activiteit in de omgeving in het algemeen.

Activiteiten

Bij Activiteiten zie je een overzicht van voltooide en niet voltooide activiteiten.

Playlists

Hier vind je een overzicht van voltooide en niet voltooide Learning Playlists.