In jouw online academy kun je links naar externe pagina's toevoegen. Hiermee kun je bijvoorbeeld interessante artikelen weergeven in jouw leerplatform. Zo voeg je een link toe:

• Ga naar cursussen.

• Klik op toevoegen.

• Klik op microlearning en vervolgens op link'.

• Plak de url in 'vul hier je adres in'.

Bijna altijd verschijnt er dan gelijk vanzelf al het plaatje, de titel en het onderschrift. Als dit niet het geval is kan je dit natuurlijk zelf nog toevoegen.

Hoe gebruik ik een link?

De link stel je bijvoorbeeld beschikbaar in je bibliotheek of voeg je toe aan een playlist voor een gebruiker. Uiteraard kun je de aangemaakte link ook koppelen of beschikbaar maken voor specifieke gebruikers.