Met een Inleveropdracht vraag je je gebruikers om een opdracht buiten het platform te maken, bijvoorbeeld in Word, en deze vervolgens te uploaden in het platform. De beoordelaar van de opdracht krijgt een seintje als de opdracht is ingeleverd.

Je kunt binnen de Inleveropdracht werken met templates, zodat alle opdrachten in dezelfde structuur en opbouw worden gemaakt en ingeleverd. Gebruikers kunnen een Inleveropdracht uploaden in de volgende bestandsformaten: Word, Excel, Powerpoint, PDF en afbeelding.

Zo maak je een Inleveropdracht als contentvorm aan:
Lees in dit artikel over hoe je een Inleveropdracht als contentvorm voor een E-learning aanmaakt.

Zo maak je een Inleveropdracht als losse activiteit aan:

• Ga via de menubalk naar 'Cursussen'

• Klik op 'Toevoegen'

• Klik op 'Inleveropdracht'

• Vul de benodigde informatie in en voeg optioneel ondersteunende bestanden toe (templates).

De algemene informatie toevoegen:

• Titel: Geef de Inleveropdracht een titel zodat je deze gemakkelijk terug kunt vinden in de bibliotheek.

• Studietijd: Hier kan je een indicatie van de studietijd opgeven.

• Thema: Voeg minstens één thema toe.

• Beschrijving: Hier voeg je aanvullende informatie toe over de Inleveropdracht. Bijvoorbeeld het voornaamste doel ervan en ondersteunende bestanden (templates).

Templates
Een template gebruiken is optioneel. Je kunt een opdracht formuleren en deze uploaden als Word, Excel, PowerPoint, PDF, audio of afbeeldingen. Deze kunnen de gebruikers als basis gebruiken om hun opdracht te kunnen voltooien.

Beoordelen
Per opdracht kun je aangeven of beheerders of managers de opdracht kunnen beoordelen. Deze persoon krijgt automatisch een feedbackverzoek in zijn profiel. Als een opdracht is goedgekeurd/afgekeurd, kan er ook aangegeven worden of de opdracht herkanst mag worden.

Na beoordeling word je als gebruiker op de hoogte gesteld van je score.