Als leidinggevende is vaak van groot belang om het overzicht te houden over wie welke diploma's en kwalificaties in zijn bezit heeft en wie nog niet. Onze inventarisatietool helpt je daarbij. De focus van deze feature ligt op het in kaart brengen van het verschil tussen de huidige kennis en de benodigde kennis van medewerkers. Het resultaat is een overzicht van het totale kwalificatieprofiel voor de leidinggevende. Na goedkeuring worden de kwalificaties zichtbaar in het gebruikersprofiel en maakt het systeem automatisch een gap analyse die laat zien welke studieactiviteiten een werknemer nog dient te volbrengen. Deze activiteiten worden dan automatisch klaargezet. Dit scheelt een hoop tijd en iedereen kan direct aan de slag om de kwalificaties te behalen.

Hoe werkt het?

1. Je maakt een simpele vragenlijst met mogelijke antwoorden aan over de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers. Bijvoorbeeld: ‘Heb je dagelijks te maken met klantcontact over het afsluiten van hypotheken?’

2. De werknemer vult de vragen in door antwoorden aan te klikken.

3. Tot slot stelt de tool een totaal kwalificatieprofiel samen. Op basis van goedkeuring verschijnt het kwalificatieprofiel in het profiel van gebruikers. Bijvoorbeeld het kwalificatieprofiel van ‘Hypotheekadviseur’.