Met een Learning Playlist maak je een leerpad voor de gebruikers. Een Learning Playlist is eigenlijk een bundeling van door jou geselecteerde leeractiviteiten.

Zo maak je een Learning Playlist aan:

• Ga via de menubalk naar 'Cursussen'

• Klik op 'Toevoegen'

• Klik op 'Learning Playlist'

De algemene informatie toevoegen:

• Titel: Geef de Learning Playlist een titel zodat je deze gemakkelijk terug kunt vinden in de bibliotheek.

• Bibliotheek: Kies er voor of je de Learning Playlist wilt toevoegen aan de bibliotheek.

• Thema: Voeg minstens één thema toe.

• Deadline: Je kunt aangeven hoelang de gebruiker de tijd heeft om de playlist af te ronden.

• Goedkeuring: Voor activiteiten die beschikbaar zijn in de bibliotheek kan je gebruikers goedkeuring laten vragen. Deze aanvraag komt binnen bij een beheerder.

• Certificaat: Kies er voor of gebruikers een certificaat krijgen na afronding.

• Beschrijving: Hier voeg je aanvullende informatie toe over de Learning Playlist. Bijvoorbeeld het voornaamste doel ervan.

Leeractiviteiten toevoegen

Aan de rechterzijde van de pagina kun je d.m.v. het ‘+’ teken leeractiviteiten toevoegen uit de bibliotheek. Wanneer je alle leeractiviteiten aan je Learning Playlist hebt gekoppeld kan je aangeven of alle activiteiten verplicht of optioneel zijn. Dit doe je door op het tandwieltje te klikken. Ook kan je instellen of bepaalde leeractiviteiten pas vrijkomen vanaf een bepaalde datum of afhankelijk van de afronding van andere Leeractiviteiten. Dit zijn condities. Lees in dit artikel meer over deze condities binnen een Learning Playlist.