Je kan in Hubper meerdere beheerders toevoegen aan je academy. Een beheerder kan onder andere gebruikers toevoegen en verwijderen, content maken en de instellingen van de academy beheren.

Hoe voeg je een beheerder toe?

• Ga naar 'Beheerders' in het menu.

• Hier staat een overzicht van alle beheerders binnen jouw academy.

• Klik rechtsboven op de het plus-icoon om een beheerder toe te voegen.

• Vul hier de persoonsgegevens van de beheerder in

• Kies rechts je eigen groep en geef de beheerder een rol. Let op: zorg ervoor dat voordat je de beheerder aanmaakt de rollen zijn aangemaakt.

• Klik op 'Opslaan'

• De beheerder krijgt nu automatisch een email met de uitnodiging en de mogelijkheid om een wachtwoord aan te maken en in te loggen.

Tip!

Mocht een beheerder in jouw academy zijn wachtwoord vergeten zijn kan je hem op deze pagina een nieuwe uitnodiging sturen. Zoek de betreffende beheerder op, selecteer het vakje voor zijn naam en klik rechtsboven op het envelopje.