Wat is een beheerder?

Je kan in Hubper meerdere beheerders toevoegen aan je academy. Een beheerder kan onder andere gebruikers toevoegen en verwijderen, content maken en de instellingen van de academy beheren. Per beheerder kan je bepalen welke rol & bijbehorende rechten de beheerder heeft.

Hoe voeg je een beheerder toe?

• Ga naar 'Beheerders' in het menu.

• Hier staat een overzicht van alle beheerders binnen jouw academy.

• Klik rechtsboven op de het plus-icoon om een beheerder toe te voegen.

• Vul links de persoonsgegevens van de beheerder in

• Kies rechts je eigen groep en geef de beheerder toegang tot één of meerdere omgevingen binnen de groep.

• Kies een rol voor de beheerder. Let op: zorg ervoor dat je de rollen inricht voordat je beheerders toevoegt.

• Klik op 'Opslaan'.

• De beheerder krijgt nu een e-mail met de uitnodiging en de mogelijkheid om een wachtwoord aan te maken en in te loggen.

Tip!

Mocht een beheerder in jouw academy zijn wachtwoord vergeten zijn kan je hem op deze pagina een nieuwe uitnodiging sturen. Zoek de betreffende beheerder op, selecteer het vakje voor zijn naam en klik rechtsboven op het envelopje.