Je kunt in Hubper gemakkelijk zelf beheerders toevoegen. We leggen je stap voor stap uit hoe het werkt:

• Ga naar 'Beheerders' in het menu. Dit is het icoon met het slotje in de menubalk.
  • Hier zie je een overzicht van alle beheerders binnen jouw omgeving.
  • Klik rechtsboven op de het plus-icoon om een beheerder toe te voegen.
  • Vul hier de gegevens in van de beheerder en kies aan de rechterkant de Rol en de Omgeving waar de beheerder recht toe heeft.
  • Klik op 'Opslaan'
  • De beheerder krijgt nu automatisch een email met de uitnodiging en de mogelijkheid om een wachtwoord aan te maken en in te loggen.