Een titel toevoegen
Voeg een titel toe voor de desbetreffende content. Een titel is noodzakelijk om het audiofragment op te slaan.

Een beschrijving toevoegen
Ook kun je nog aanvullende informatie geven. Dit kan zijn: een stuk tekst, een foto, let op, tip, voorbeeld of een tabel.

Een audiofragment toevoegen
Sleep een audiofragment in het vak of klik op ‘Kies een Document’ en selecteer dan een audiofragment uit je bestanden.

Leerdoelen en tags
Je kunt leerdoelen en tags toevoegen aan de content. Door het gebruik van leerdoelen meten we per leerdoel de voortgang en activiteit. Als je tags gebruikt, kun je content gemakkelijk terug vinden in Warehouse. Begin te typen en er komen direct suggesties tevoorschijn van leerdoelen en tags die jij al eerder gebruikte.