Door een banner toe te voegen kan je je content aantrekkelijker en prettiger leesbaar maken. Je voegt een banner bijvoorbeeld toe ter ondersteuning van je inhoud, maar je kan het ook goed gebruiken om twee leervormen die net over een ander onderwerp gaan van elkaar te scheiden. Zo voorkom je dat je lange stukken tekst voorlegt aan de gebruiker.

Hoe voeg ik een banner toe?

• Voeg een titel en eventueel een beschrijving toe. Op basis van de titel wordt de banner opgeslagen in het Warehouse.

• Voeg de banner toe. Je klikt op ‘Afbeelding toevoegen’ en kiest vervolgens een eigen afbeelding of zoekt naar een afbeelding op Unsplash. Deze wordt dan als banner toegevoegd.

• Opties

• Door op het oogje naast de titel te klikken kan je de titel verbergen voor gebruikers. Zij zien dan alleen de banner zelf.

• Door op de afbeelding te klikken en te slepen kan je de zichtbaarheid van de afbeelding aanpassen.

• Je kan typen bij 'Banner tekst' om tekst weer te geven in de banner. Deze tekst kan wit of zwart zijn

💡 Tip: Leerdoelen en tags
Je kunt leerdoelen en tags toevoegen aan de content. Door het gebruik van leerdoelen meten we per leerdoel de voortgang en activiteit. Als je tags gebruikt, kun je content gemakkelijk terug vinden in Warehouse. Begin te typen en er komen direct suggesties tevoorschijn van leerdoelen en tags die jij al eerder gebruikte.