Een titel toevoegen
Voeg een titel toe voor de desbetreffende content. Een titel is noodzakelijk om het document te kunnen opslaan.

Een beschrijving toevoegen
Ook kun je er nog voor kiezen om aanvullende informatie te geven. Dit kan zijn: een stuk tekst, een foto, Let op!, tip, voorbeeld of een tabel.

Een document toevoegen
Sleep een document vanuit je bestanden naar het vak. Of klik op ‘Kies een document’ klikken en selecteer dan een document vanuit je bestanden. Je kunt Word-, Excel- en Powerpoint-bestanden en pdf's toevoegen.

Leerdoelen en tags
Je kunt leerdoelen en tags toevoegen aan de content. Door het gebruik van leerdoelen meten we per leerdoel de voortgang en activiteit. Als je tags gebruikt, kun je content gemakkelijk terug vinden in Warehouse. Begin te typen en er komen direct suggesties tevoorschijn van leerdoelen en tags die jij al eerder gebruikte.