Met de interactieve video heb je de mogelijkheid om tijdens het afspelen van de video vragen toe te voegen. Je kunt eenvoudig aangeven op welke plek in de video je iets wilt vragen. De video wordt dan even gepauzeerd, waardoor de vraag in beeld komt. De gebruiker beantwoordt de vraag en ziet meteen of het antwoord juist is of niet.

Hoe voeg ik een interactieve video toe?

• Voeg een titel en eventueel een beschrijving toe. Op basis van de titel wordt de interactieve video opgeslagen in het Warehouse.

• Voeg een video toe. Typ of kopieer een URL waardoor je de video meteen toevoegt. Je kunt een video van YouTube, Vimeo, Ted of Hihaho toevoegen.

• Interactie toevoegen. Zodra je de video hebt toegevoegd ontstaat er een interactieve tijdlijn. Je kan vragen toevoegen aan de tijdlijn door er op te klikken. Je kunt meerdere antwoorden toevoegen en aangeven welk antwoord juist is. Dit doe je door te klikken op het bolletje naast het antwoord. Deze wordt dan blauw. Dit betekent dat dit het goede antwoord is.

💡 Tip: Leerdoelen en tags
Je kunt leerdoelen en tags toevoegen aan de content. Door het gebruik van leerdoelen meten we per leerdoel de voortgang en activiteit. Als je tags gebruikt, kun je content gemakkelijk terug vinden in Warehouse. Begin te typen en er komen direct suggesties tevoorschijn van leerdoelen en tags die jij al eerder gebruikte.