Kun je niet meer inloggen in jouw academy? Geen probleem! We helpen je snel weer op weg.

• Ga naar de URL van de leeromgeving. Deze ontving je in de uitnodigingsmail van de leeromgeving.
  • Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' en we helpen je met het resetten van je wachtwoord, zodat je snel weer verder kunt.
  • Ben je de URL van de leeromgeving kwijt? Neem dan contact op met het bedrijf waarvan je de inlog hebt ontvangen. Meestal is dit het bedrijf waar je werkt of de opleider waar je de opleiding volgt.