We willen onze gebruikers graag zo efficiënt mogelijk laten studeren. De combinatie van e-learning en Brainpower is hierin een sterk hulpmiddel. Hiermee kun je namelijk een Brainpower-collectie en een e-learning gecombineerd aanbieden aan de gebruiker, zodat de gebruiker theorie kan leren en dit in de Brainpower verder kan trainen.

We combineren de voortgang van de e-learning en Brainpower en maken deze analytics inzichtelijk voor de gebruiker, zodat je nog beter kunt zien waar je op moet focussen en zodat je slimmer leert.

Hoe werkt de integratie?

Je vult een Brainpower-collectie op basis van een e-learning door bij de instellingen van de e-learning te kiezen voor 'Brainpower Integratie'. Het systeem maakt nu automatisch een collectie aan.

Deze collectie verschijnt als losse 'tegel' op de cursussenpagina. Je kunt via deze Brainpower-tegel de collectie alsnog beheren om wijzigingen aan deze gegenereerde collectie door te voeren.

Hoe werkt het voor de gebruiker?

De gebruiker ziet kan de geïntegreerde Brainpower-collectie bereiken via e-learning op zijn dashboard. In de e-learning zijn rechtsboven de Brainpower-iconen verschenen.

Via het Brainpower-icoon in de e-learning kan de gebruiker direct door naar de gerelateerde Brainpower-training. In de Brainpower-analytics zien ze een overzicht van de voortgang van de e-learning en de voortgang in Brainpower.