Je kan binnen jouw Hubper omgeving op meerdere manieren gebruikers uitnodigen. Hieronder leggen we uit hoe.

Een uitnodiging opnieuw versturen
Gebruik deze functie als de gebruiker bijvoorbeeld zijn wachtwoord kwijt is of als hij de uitnodigingsmail niet heeft ontvangen.

Ga in het linkermenu naar 'Gebruikers'. Je krijgt nu een overzicht van alle gebruikers in je academy. Je kunt via de zoekfunctie (rechtsboven) zoeken naar de betreffende gebruiker. Achter de gebruiker zie je aan het einde van de regel vier icoontjes staan, klik op het potloodje. Hiermee kom je op de detailpagina van de gebruiker. Indien gewenst kun je hier nog mutaties doorvoeren. Onderaan de pagina zie je "Uitnodiging opnieuw versturen", klik hierop op een nieuwe mail te versturen.

Meerdere gebruikers opnieuw uitnodigen.
Je kunt ook meerdere gebruikers in één keer opnieuw uitnodigen. Ga in het linkermenu naar "Gebruikers". Je krijgt nu een overzicht van alle gebruikers binnen jouw academy. Je kunt via de zoekfunctie (rechtsboven) zoeken naar een betreffende gebruiker. Plaats bij de gebruiker die je opnieuw een uitnodiging wilt versturen een vinkje in de checkbox (voor Corporate ID). Als je klaar bent met het selecteren van de gebruikers klik dan rechtsboven op het envelopje. De uitnodigingen worden nu verstuurd.