Je kan gebruikers een nieuwe uitnodiging versturen voor je academy. Gebruik deze functie als de gebruiker bijvoorbeeld zijn wachtwoord kwijt is of als hij de uitnodigingsmail niet heeft ontvangen.

Een individu opnieuw uitnodigen

Ga in het linkermenu naar 'Gebruikers'. Je krijgt nu een overzicht van alle gebruikers in je academy. Je kunt via de zoekfunctie (rechtsboven) zoeken naar de betreffende gebruiker. Achter de gebruiker zie je aan het einde van de regel vier icoontjes staan, klik op het potloodje. Hiermee kom je op de detailpagina van de gebruiker. Onderaan de pagina zie je "Uitnodiging opnieuw versturen", klik hierop om een nieuwe mail te versturen.

Meerdere gebruikers tegelijkertijd opnieuw uitnodigen
Je kunt ook meerdere gebruikers in één keer opnieuw uitnodigen. Ga in het linkermenu naar "Gebruikers". Plaats bij de gebruiker die je opnieuw een uitnodiging wil versturen een vinkje in de checkbox (voor Personeelsnummer). Als je klaar bent met het selecteren van de gebruikers klik dan rechtsboven op het envelopje. De uitnodigingen worden nu verstuurd naar alle geselecteerde gebruikers.