Gebruikers (opnieuw) uitnodigen

Nodig gebruikers (opnieuw) uit voor jouw online academy!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nieuwe gebruikers ontvangen een uitnodigingsmail met een link om een wachtwoord in te stellen voor het gebruik van de online academy. Je kan gebruikers een nieuwe uitnodiging versturen als dat nodig is. Gebruik deze functie als de gebruiker bijvoorbeeld zijn wachtwoord kwijt is, hij de uitnodigingsmail niet heeft ontvangen of als je er bij het toevoegen van de gebruikers voor hebt gekozen om de uitnodiging niet meteen te versturen.

Een individu (opnieuw) uitnodigen

Ga via het menu naar 'Gebruikers'. Je krijgt nu een overzicht van alle gebruikers in je online academy. Je kunt via één van de zoekfuncties zoeken naar de betreffende gebruiker. Achter de gebruiker zie je aan het einde van de regel vier icoontjes staan, klik op het potloodje. Hiermee kom je op de detailpagina van de gebruiker. Onderaan de pagina zie je 'Uitnodiging opnieuw versturen', klik hierop om een nieuwe uitnodigingsmail te versturen.

Meerdere gebruikers tegelijkertijd (opnieuw) uitnodigen

Je kunt ook meerdere gebruikers in één keer opnieuw uitnodigen. Ga via het menu naar 'Gebruikers'. Plaats bij de gebruikers die je opnieuw een uitnodiging wil versturen een vinkje in de checkbox (voor gebruikders-id). Als je klaar bent met het selecteren van de gebruikers klik dan rechtsboven op het envelopje. De uitnodigingen worden nu verstuurd naar alle geselecteerde gebruikers.

Wanneer je alle gebruikers selecteert (doormiddel van het vinkje in de regel met kolomtitels) is het belangrijk om helemaal naar de onderkant van de lijst te scrollen om er zeker van te zijn dat iedereen meekomt in de selectie.