Binnen de academy pas je gemakkelijk de organisatiestructuur aan zodat deze past bij de structuur van je bedrijf.

Wat is de organisatiestructuur?

De organisatiestructuur is bedoeld om de medewerkers in te delen in het bedrijf, afdeling en eventuele teams waar ze bij horen. Zo kan je bijvoorbeeld zorgen dat alle Sales medewerkers in het Sales team terecht komen en zo gemakkelijk terug te vinden zijn in de academy.

Ook heeft de juiste manager op deze manier inzicht in het juiste team. Daarnaast kan je bij de organisatiestructuur de functies beheren. Hierin kan je bijvoorbeeld aangeven welke functies / rollen er binnen de organisatie zijn & aan welke eisen personen met deze functie moeten voldoen. Zo geef je bijvoorbeeld aan welke leeractiviteiten een Sales medewerker moet doen.

Wij raden je aan om hier direct bij de implementatie mee te beginnen. Je kan dan makkelijker gebruikers beheren, de rapportages beter analyseren en de managementstructuur inrichten.

Wat kan je instellen in de organisatiestructuur?

• Bedrijven: voeg een of meerdere bedrijven toe.

• Afdelingen: voeg bij ieder bedrijf een of meerdere afdelingen toe.

• Teams: voeg teams toe waar gebruikers onderdeel van kunnen zijn.

• Functies: je kan functies aanmaken en leeractiviteiten koppelen aan deze functies. Gebruikers kan je vervolgens een of meerdere functies geven, waardoor ze direct voor de onderliggende leeractiviteiten worden ingeschreven.

Naast de organisatiestructuur met bedrijven, afdelingen & functies, kan je in dit onderdeel van de Academy ook nog aanvullende organisatie zaken beheren. Zo kan je thema's aanmaken, kwalificatieprofielen en skills beheren, én groepen samenstellen, bijvoorbeeld voor opleidingsgroepen, trainee- of management development programma's.