Binnen de hub is het mogelijk om managers te koppelen aan gebruikers. Je kan dit op verschillende niveau's regelen. Wij adviseren om dit te doen via de organisatiestructuur. Dit is voor toekomstige wijzigingen veel minder bewerkelijk dan het inregelen op gebruikersniveau.

Let op! Een manager moet ook een gebruiker zijn binnen de heb voordat je zijn/haar managementrechten kunt instellen.

Een manager koppelen aan een bedrijf, afdeling of gebruikers
Als je binnen de hub de organisatiestructuur hebt ingericht dan kun je hier managers aan koppelen. Je kunt een manager koppelen aan een bedrijf en/of aan een afdeling. Alle gebruikers die vallen onder dit bedrijf/afdeling worden dan gekoppeld aan de betreffende manager.
Ga in het linkermenu naar "gebruikers". Per gebruiker kun je in het detailscherm aangeven of deze gebruiker ook een manager is. Als je dit aanvinkt en op opslaan klikt, zie je het tabje 'Managementrechten' verschijnen.

De rechten van een manager muteren of verwijderen
Je kunt de rechten van een bestaande manager aanpassen of een manager(recht) verwijderen. Klik hiervoor bij de gebruikersdetails op het tabje 'Managementrechten'.

Kies hier het bedrijf, de afdeling of de individuele user(s) waar deze manager rechten over moet krijgen en klik op het plusje. De rechten zijn dan toegevoegd. Een manager heeft vanaf dan inzicht in de analytics van de gebruikers waar hij of zij recht over heeft. Je kunt rechten verwijderen door gebruik te maken van het prullenbakje.