Elke e-learning binnen het platform heeft algemene cursusinstellingen. Deze worden per e-learning beheerd. Je gaat naar de instellingen door binnen een e-learning als auteur op het tandwieltje te klikken, rechtsboven op de pagina.

Je kunt hier de volgende gegevens beheren:

• Status:
    Concept
    De e-learning is dan nog niet klaar om toe te wijzen aan gebruikers.
    Gepubliceerd
    De e-learning kan nu worden toegewezen en is actief.
    Gearchiveerd
    De e-learning is niet meer actief en kan niet meer gekozen worden bij inschrijvingen.
  • Condities
    Hier kun je conditionele regels instellen in de e-learning. Bijvoorbeeld: Deel X valt pas vrij als je Deel Y hebt afgerond.
  • Afrondingseisen
    Hier kun je instellen wanneer iemand de e-learning heeft afgerond. Bijvoorbeeld: als Toets X is behaald of als de voortgang op 80% is. Je kunt bepalen of een gebruiker aan alle afrondingseisen moet voldoen of 1 van de afrondingseisen moet behalen. Standaard is een e-learning afgerond als de voortgang op 100% is.