Je kunt binnen de online academy bulk wijzigingen doorvoeren voor de gebruikers. Dit doe je door gebruik te maken van de uploadwizard in gebruikersbeheer. Hierin heb je vier mogelijkheden:

• Nieuwe gebruikers uploaden / bestaande gebruikersinformatie updaten
  • Gebruikers verwijderen
  • Gebruikers inschrijven
  • Gebruikers uitschrijven

Gebruik bij het vullen van de excel kruisjes ('x') in de kolom van de opleiding bij de gebruiker die je wilt toevoegen of verwijderen.

In de wizard word je stap voor stap geholpen voor het maken van bulk wijzigingen. Zo kun je hier het excel template downloaden/genereren en daarna weer uploaden. Hierna krijg je een samenvatting van de wijzigingen die je gaat doen. Ben je het hiermee eens? Dan bevestig je de upload.

De upload wordt dan op de achtergrond uitgevoerd. In het I/O centrum zie je de status van de import.