Learning Playlist

Creëer een leerpad voor gebruikers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met een Learning Playlist maak je zelf een leerpad voor de gebruikers. Een Learning Playlist is eigenlijk een bundeling van door jou geselecteerde leeractiviteiten. Dit kunnen allerlei soorten leeractiviteiten zijn. Hierdoor kan je een Learning Playlist maken die is ingericht op de leervoorkeuren van jouw gebruikers!

Hoe creëer ik een Learning Playlist?

• Ga via de menubalk naar 'Cursussen'.

• Klik op 'Toevoegen'.

• Kies voor leeractiviteit 'Learning Playlist'.

• Voeg de algemene informatie toe. Vul de titel, studietijd, thema('s) en eventueel een beschrijving in. Klik daarna op 'Maak nieuwe leeractiviteit aan'.

• Titel. Geef de Learning Playlist een titel, zodat je deze gemakkelijk terug kunt vinden in de bibliotheek.

• Auteur.

• Thema's. Voeg minstens één thema toe.

• Beschrijving. Hier kun je aanvullende informatie over de leeractiviteit toevoegen. Bijvoorbeeld het voornaamste doel ervan.

Leeractiviteiten toevoegen

Bij de tab 'Leeractiviteiten' kan je leeractiviteiten uit je online academy toevoegen aan de Learning Playlist. Per leeractiviteit kan je aangeven of deze verplicht is of niet. Ook kan je er voor kiezen de leeractiviteit pas vrij te laten vallen vanaf een bepaald moment of als een andere leeractiviteit in de playlist is afgerond. Je kunt deze instellingen doen via het tandwieltje op de tegel van de betreffende leeractiviteit.