Ik ben een gebruiker en kan niet inloggen

Met deze tips kun je snel weer aan de slag!

Ivo avatar
Geschreven door Ivo
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kun je niet meer inloggen in jouw online academy? Wat vervelend! Met onderstaande stappen helpen we je snel weer op weg.

• Ga naar de URL van de online academy. Deze ontving je in de uitnodigingsmail waarmee je destijds je account hebt aangemaakt.

• Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten' en vul hier het e-mailadres in dat gekoppeld is aan je account. Je ontvangt dan een mail met een link om een nieuw wachtwoord mee in te stellen.

• Ben je de URL van de online academy kwijt? Neem dan contact op met de organisatie waarvan je de inlog hebt ontvangen. Meestal is dit de organisatie waar je werkt of de opleider waar je de opleiding volgt.